طرز تهیه کیک یخچالی با پودر ژلاتین و کیک اسفنجی بدون فر خوشمزه و بی نظیر
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 53
نویسنده : melina

آخرین خبر | طرز تهيه چيز کيک يخچالي ساده و خوشمزه با بيسکوييت و ژله

 

مواد لازم برای کیک ژله ای

  • شکر 50 گرم
  • توت فرنگی 200 گرم
  • خامه قنادی 200 گرم
  • ژله توت فرنگی 100 گرم
  • آب سرد 150 گرم
  • آب جوش 150 گرم
  • پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری
  • کیک اسفنجی به میزان لازم


طرز تهیه کیک یخچالی با پودر ژله توت فرنگی

 


مرحله اول آماده سازی ژله: ابتدا پودر ژله توت فرنگی را داخل کاسه ای ریخته و به آن 150 گرم آبجوش بیفزایید و وقتی ذرات ژلاتین کاملا حل شد، 150 گرم آب سرد را می افزاییم و اجازه می دهیم ژله داخل یخچال به غلظت سفیده تخم مرغ برسد.


مرحله دوم: افزودن ژله به کیک
حالا روی کیک اسفنجی را با خلال چوبی حفره هایی ایجاد می کنیم، ژله به غلظت رسیده را روی کیک می ریزیم و داخل یخچال می گذاریم.

 

مرحله سوم: آماده سازی پودر ژلاتین
توت فرنگی ها را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا خوب نرم شده و آب بیندازد. حالا پودر ژلاتین را با مقداری از آب توت فرنگی مخلوط کرده شفاف که شد به توت فرنگی می افزاییم و آن را از روی حرارت برمی داریم.


مرحله چهارم: افزودن خامه
حالا کیک را از داخل یخچال خارج کرده و با یک لایه خامه قنادی روی کیک را پوشش می دهیم و برای 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.


مرحله پنجم: افزودن ژلاتینی توت فرنگی
دوباره کیک را از داخل یخچال خارج کرده و لایه ژلاتینی توت فرنگی را که کاملا خنک شده را روی کیک می ریزیم و توت فرنگی ها را هم با نظم روی آن می چینیم و دوباره داخل یخچال می گذاریم تا لایه ژلاتینی کاملا سفت شود.


مرحله آخر: سرو کیک ژله ای
بعد از اینکه لایه آخر کاملا منسجم شد کیک را از داخل یخچال خارج کرده داخل ظرف زیبایی گذاشته و با یک چاقوی ظریف کیک یخچالی را برش می دهیم.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه کیک با پودر ژله

  1. بهتر است این کیک را در قالب کمربندی تهیه کنید. اگر در دسترس نداشتید داخل ظرفی که کیک را پخته اید نایلون بیندازید، کیک را داخل قالب بگذارید تا بعد اتمام کار کیک را به کمک نایلون از داخل قالب خارج کنید.
  2. می توانید خامه را با کمک رنگ خوراکی به رنگ ژله استفاده شده در آورید.
  3. برای برش کیک بعد هر برش چاقو را کاملا تمیز کنید.





مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: